Simone Arendse

Mijn naam is Simone Arendse – Bosch en ik ben geboren en getogen in Brummen.
In 2001 ben ik afgestudeerd op Fontys Hogescholen in Eindhoven en heb ik 4 jaar werkervaring opgedaan in Twente. In mei 2005 ben ik mijn praktijk begonnen in Brummen op de locatie van fysiobrummen en heb sinds juni 2019 een eigen kamer in gezondheidscentrum ‘de Toren’.
Sinds mei 2014 is de praktijk uitgebreid met de locatie Zelhem. Hier werk ik samen met de fysiotherapeuten van Janssen van Dijke.

In 2017 is er een verdere uitbreiding geweest met de start van Aandacht voor Lopen. Daarmee is de praktijk verder uitgebreid met een locatie in Eerbeek bij oefentherapie Eerbeek en 1 locatie in Apeldoorn bij Fysiotherapie Apeldoorn Zuid. De naam Aandacht voor Lopen is ontstaan uit het feit dat ik de aandacht voor de cliënt heel belangrijk vind en daar graag de tijd voor uit wil trekken.

Voor mij is persoonlijk contact en betrokkenheid ontzettend belangrijk evenals  samenwerken met zowel cliënt als andere disciplines. Op deze manier samen aan de beste oplossing werken, om zo sta- en loopproblemen te verhelpen, is mijn passie.

Angela Hendriks

Mijn naam is Angela Hendriks, ik ben 25 jaar oud en geboren en getogen in Apeldoorn. In 2013 heb ik mijn opleiding tot podotherapie afgerond aan Saxion Hogeschool te Enschede. Hierna ben ik met veel plezier het werkveld in gegaan. In 2017 heb ik de opleiding tot sportpodotherapeut op Fontys Hogeschool te Eindhoven afgerond.

Mijn passie ligt in het oplossen van voet gerelateerde klachten op een persoonlijke wijze. Ik haal veel voldoening als mensen na behandeling weer goed kunnen bewegen.
Als sportpodotherapeut ben ik daarnaast extra gespecialiseerd in klachten, gerelateerd aan hardlopen en wielrennen om deze te voorkomen of te verhelpen.

Angela Hendriks