Simone Arendse

Mijn naam is Simone Arendse – Bosch en ik ben geboren en getogen in Brummen. Voor mijn studie moest ik echter naar Eindhoven en met een kleine omzwerving, ben ik nu dus weer terug.
In 2001 ben ik afgestudeerd en heb ik 4 jaar werkervaring opgedaan in Twente. Sinds mei 2005 zit ik in Brummen. Ik ben begonnen op de locatie van fysiobrummen en ben nu werkzaam in gezondheidscentrum ‘de Meidoorn’.
Sinds mei 2014 is de praktijk uitgebreid met de locatie Zelhem. Hier werk ik samen met de fysiotherapeuten van Janssen van Dijke.

Voor mij is persoonlijk contact en betrokkenheid ontzettend belangrijk. Samenwerken met zowel cliënt als andere disciplines vind ik erg belangrijk. Op deze manier samen aan de beste oplossing werken, om zo sta- en loopproblemen te verhelpen, is mijn passie.

Angela Hendriks

Mijn naam is Angela Hendriks, ik ben 25 jaar oud en geboren en getogen in Apeldoorn. In 2013 heb ik mijn opleiding tot podotherapie afgerond aan Saxion Hogeschool te Enschede. Hierna ben ik met veel plezier het werkveld in gegaan. In 2017 heb ik de opleiding tot sportpodotherapeut op Fontys Hogeschool te Eindhoven afgerond.

Mijn passie ligt in het oplossen van voet gerelateerde klachten op een persoonlijke wijze. Ik haal veel voldoening als mensen na behandeling weer goed kunnen bewegen.
Als sportpodotherapeut ben ik daarnaast extra gespecialiseerd in klachten, gerelateerd aan hardlopen en wielrennen om deze te voorkomen of te verhelpen.

Angela Hendriks

Yolande ter Weeme

Ik ben Yolande ter Weeme, geboren en getogen in Lochem. Na de HAVO ben ik de opleiding podotherapie gaan volgen aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Na mijn afstuderen heb ik 2 jaar ervaring opgedaan als podotherapeut en ben ik sinds 2016 begonnen bij Voetcomfort Deventer. De combinatie van patiëntencontact, oplossingsgericht werken en het vervaardigen van therapieën maakt podotherapie helemaal mijn vak.
Bij podotherapie Arendse kunt u mij vinden als vaste invaller bij vakantie of ziekte, om de continuïteit te waarborgen.