Heeft u problemen met het dragen van slippers?

Heeft u pijnklachten in slippers?

Heeft u altijd problemen met de pasvorm?

Steekt er een teen over of heeft u hoge wreven?

Vindt u aangepaste slippers niet mooi?

Kies dan bewust voor uw voeten. Kies Zlippo!

Zlippo is een therapeutische slipper of sandaal. Het bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel (schacht). In het voetbed wordt er een correctie en/of drukverdeling toegepast. Het voetbed is van een dempend materiaal gemaakt en biedt veel comfort.

De schacht wordt om de voet afgepast, zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrij gelegd kunnen worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerk-schacht en voetbed te vervaardigen.

Het unieke van Zlippo is dat u het uiterlijk van uw Zlippo bepaalt. U kunt kiezen uit vele modieuze leersoorten en kleuren.
Tarieven & vergoedingen

Waarschijnlijk vergoedt uw aanvullende zorgverzekering de slippers of sandalen geheel of gedeeltelijk indien u podotherapeutische zolen voorgeschreven krijgt. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar, of kijk op: vergoedingenoverzicht.

Interesse? Maak dan nu een afspraak bij de podotherapeut.

3 antwoorden
 1. Fenna Bosch
  Fenna Bosch zegt:

  Vorig jaar heb je een paar mooie slippers voor ons gemaakt en nu ben je bezig met een paar sandalen voor mij. Het leuke hiervan is ook dat de klant uit allerlei kleuren en motiefjes kan kiezen. Het mooie weer zit er aan te komen en ik kan niet wachten tot ze klaar zijn want het is een weldaad voor je voeten.

  Beantwoorden
 2. Jetske Vera
  Jetske Vera zegt:

  Super fijne op maat gemaakte sandalen. Vorig jaar al veel plezier van gehad, en kijk nu al uit naar een nieuw pijnvrij zomerseizoen!

  Beantwoorden
  • Simone
   Simone zegt:

   Wat lief dat je zo’n enthousiaste reactie geeft! Maar je hebt dan ook een super leuke keuze gemaakt met jouw sandalen… Voor elke outfit een andere look, met slechts 1 paar sandalen. Was erg leuk om te mogen maken!!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *